HAFTALIK BÜLTEN NO:409
29-30Kasım 2014
 

Selanik 2 Caddesi 78/7 (Metropol Sineması yanı) Kızılay
Telefonlarımız aynı: 0312 417 6706 ve 0312 417 6709

10-17 Aralık Şeb'i Arus turlarında 2.Dönem erken rezervasyon indirimi
HIZLI TREN-OTOBÜS SEÇENEKLİ VE HERŞEY DAHİL !
9 kişi ve üzeri gruplara %10 indirim


Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara
  PROMOSYON
4 Yıldızlı Doktorun Otelinde
Brunch-Termal Havuz, Türk Ve Fin Hamamları-Sauna, Akşam Yemeği Ve Canlı Müzik

99 Lira Yerine 75 Lira 22 Kasım 2014
 

 

Ankara yakınlarında tamamen kendinize yönelik dolu dolu bir gün geçirmek istiyor musunuz? Ankara'ya 1 saat 15 dakika uzaklığında 4* lı Haymana Doktorun Oteline gidelim. Uzunca zamandır yapmadığımız ama tekrar başladığımız bu aktivitemizde öğlen yemeğini kaldırdık. Çünkü zaten 11.30'a kadar uzayan kahvaltı yapıyoruz. Daha önce 15.00'da yaptığımız barbeküyü kaldırdık ve yerine saat 18.00 da açık büfe akşam yemeğini koyduk. Akşam eğlencesini koyduk. Türk ve Fin hamamları, saunası, bay-bayan ve karma termal havuzları ile günümüzü değerlendireceğimiz tesisimizde canlı müzik eşliğinde açık büfe akşam yemeğimizi de yedikten, eğlendikten sonra yaklaşık olarak Ankara'ya hareket edip 21.00 civarında da Ankara'da olalım dedik. Güncellenmiş ve dolu dolu geçebilecek, çocuklarınızla, anne babanızla sevdiklerinizle katılabileceğiniz dolu dolu bir program.

Üstelik 99 TL ye maliyetlendirdiğimiz bu gezimizi promosyon gezi olarak seçtik ve 75 TL den sizlere sunuyoruz. Programı inceleyin ve hoşunuza gittiyse zaman kaybetmeden kaydınızı yaptırın.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Kapadokya Turu
Ihlara-Güzelyurt-
Melendiz Çayında Doğa gezisi
Termal Otel Konaklamalı 29-30 Kasım 2014

 
 

Güzel atlar diyarı Kapadokya - Ihlara bölgesinde dolu dolu 2 gün kültür ve doğa turu yapacağız. Akşam Ihlara'da termal otelimizde termal otel keyfi yaşayacağız. Kapadokya bölgesinde Avanos Göreme, Ürgüp, Ortahisar yeraltı şehirleri, açıkhava müzeleri, taş ve çanak çömlek işçilikleri bizi bekliyor. Peribacaları arasında keyifli geçecek günün yorgunluğunu Ihlara'da termal otelimizde termal sularda atacağız. Melendiz çayı kenarında oldukça keyif alacağınız kısa doğa gezileri yapacak, Eski bir Rum yerleşimi Güzelyurt ilçesi eski taş evleri arasında, yer altı şehirlerinde kilise camiinde, geziler yapacağız. Ihlara vadi içi kiliseleri gezecek, Melendiz çayında kısa doğa yürüyüşü yapacak, Çatlak restorantımızda Melendiz çayı kenarında yemeğin keyfini çıkaracağız. Tuz gölü kenarında fotoğraf çektirmeyi de unutmuyoruz. Fotoğrafçılar! makinelerinizi hazırlayın!

Valizinizi, mayolarınızı hazırlayın. Gidiyoruz.!

 Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Gerede Aktaş Vadisi Yünlü Yaylası Orman Gözetleme Kulesi Doğa Yürüyüşü 30 Kasım 2014

Bolu Gerede sınırında yer alan Yünlü 2 Yaylaları ve Orman Gözetleme kulesine gideceğiz. Burası Sık çam ve köknar ağaçlarıyla dolu bir orman örtüsüne sahip.

Mevsim şartları gereği yürümek için sık orman ve kapalı alan dokusu ile oldukça ideal olan bu rota bizlere, derelerde, vadi yataklarında, taş diplerinde ve orman içi alanlarda daha farklı güzellikler sunacak. Tüm Doğa severleri Bu güzellikleri seyre çağırıyoruz.

Yürürken öğrenmek, bitki tanımak, Ankara ve çevresinin 150-200 km çapında topoğrafya ve arazi yapısı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, yaz döneminde kamplı dağ etkinliklerine katılmak ve form tutmak isteyenler ve yürüyüşlere gelmeyi düşünen tüm doğa ve yürüyüş severleri bekliyoruz.

Katılımcılarımızın mevsim koşullarına uygun koruyucu giysi, aksesuar, karbon hidratlı yiyecekler ve küçük bir termosta sıcak sıvı almak için çay ve kahve getirmelerini ve bunu yanındaki arkadaşları ile paylaşmalarını öneriyoruz.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

"Sorma Gel Turu"
Ilgaz Kayak Merkezleri Ön Keşif

 
 

Kayak sezonunun açılmasına az kaldı. Ve hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Bu amaçla Ilgaz kayak bölgesinde Yıldız tepe, Doruk otel bölgesinde ve Kastamonu sınırında kalan kayak bölgelerinde, Doruk otelden Derbent otele dağ içi vadiden inen bölgede yapacağımız aktivitelerle ilgili ön keşif yapacağız. Bu süre içerisinde Yıldıztepe kayak pistinin 5 km lik alanını göreceğiz. Kısa doğa gezileri olacak. Doruk otel TRT vericisi arasındaki rotamızı tekrar gözden geçireceğiz. İlgili arkadaşlarla görüşmelerimiz olacak.

Bu sürece dahil olmak, Ilgaz kayak merkezini sakin hali ile de görmek isterseniz buyurun bize katılın. Öğlen yemeklerini kendiniz kumanya olarak getireceksiniz. Yada yolda karar verip mangal yapabiliriz. Maliyetler bölüşülecek. Yaklaşık 40-50 liralık ulaşım gideri olacak.

Keşfetmeyi seviyorsanız sorma gel diyoruz.

. Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları
Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları