Selanik 2 Caddesi 78/7 (Metropol Sineması yanı) Kızılay

Ofis Krokisi ?
Haritalı   |     Bina gösterimli

Taşınıyoruz…
Değerli arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere Anadolu'nun farklı bölgelerinden sizlere özel etkinlikler çıkartıyoruz. Ekip olarak beynimiz daha çok yapılmayan organizasyonlara ya da yapılanlara neler katabiliriz üzerine çalışıyor. Yaptığımız aktivitelerin %85'i bize özel. Biz bunu daha da arttırmaya çalışıyoruz.

Kurulduğumuz gün önümüze hedeflerimizi koymuştuk. Biraz yavaş gidiyoruz. Ama adım adım hedeflerimize doğru yol alıyoruz.

Sektördeki tutarsızlıklar, rekabetler; kalitenin artmasından ziyade ucuz fiyat politikaları ve aldatmacalarla maalesef etkinlik kalitelerinin düşürülmesine neden olmakta, Turizm ve seyahat acentelerine olan güveni azaltmakta. Haliyle bizlerde planlı ve dikkatli olmak zorunda oluyoruz.

2015'e girerken; iddialıyız. Çok özel ve temalı etkinliklerle karşınızda olacağız. Mevcut yaptığımız etkinliklerimizi sizlerinde desteği ile daha da ileri taşıyacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Bu desteğinizi arkamızda hissediyoruz çünkü.

Yeni planlamalarımızda mutlaka sizlerinde fikirlerinizi alacak, önemseyecek, çalışma grubumuzda yer almanızı isteyeceğiz. Bunları daha çok sosyal medya ve birebir görüşmelerimizle sağlayacağız.

2015' e girerken;

•  Ekibimizin çoğunun doğa eğitimleri almış olmasından da yola çıkarak; doğa aktivitelerimizi çoğaltacak, çeşitlendireceğiz.

•  Çocuklarımız ve yaşlı büyüklerimiz için Ankara dışında ama yorucu olmayan yeni rotalar çıkaracak ve programlarımızı zenginleştireceğiz. www.cocukvedoga.com arayüzü yenileniyor.

•  Gençlerimiz için Macera kampı ve gençlik kampları programlarımızı arttıracağız. Bunların sadece deniz kenarında olmasından ziyade florası güçlü olan Batı Karadeniz ve Ege bölgelerinde de yaygınlaştıracağız. Bu amaçla www. www.genclikkamplari.com web arayüzü hazır gibi. www.tatilkamplari.com da hazırlanacak. Hem kültür hem deniz aktivitelerinin iç içe olacağı programları bulma şansınız olacak.

•  Temalı gezilerimiz daha çok ağırlık kazanacak. Meditasyon, Yoga kişisel gelişim, takım ruhunu geliştiren aktivitelerimiz vardı. Daha özel yerlerde daha da arttıracağız.

•  Sağlık turizmine daha çok önem vereceğiz. Termal oteller bölgesindeki aktivite alanları ayrıca yoğunlaşacak.

•  Farklı olarak yaptığımız uzun Karadeniz, Doğu, Gap, Ege, Akdeniz gibi turlarımızda gidilecek yerleri biraz değiştiriyoruz. Bazılarında az gezi çok doğa, bazılarında çok kültür çok doğa olacak.

•  Fotoğraf, Gurme, Yol sohbetleri içeren gezilerimiz vardı. Daha da artacak. www.yolsohbetleri.com özgün çalışması ile sizlerle olacak. Bununla ilgili felsefi gruplarımızdan ayrıca destek bekliyoruz.

•  Aslında bir çoğumuzun tecrübe etmek istediği ama şehirde yaşamanın getirdiği çekincelerden de yola çıkarak; Çadır ve dağ kamplarını sizlere göre özelleştireceğiz. Korkularınızdan yola çıkarak planlayacak ve ve bu tecrübeyi yaşamanızı mutlaka isteyeceğiz.

•  Öğrencilerimize doğayı sevdirmek, hayata bakışlarında daha dirençli olmalarını sağlamak amacı ile pilot çalışma içerisinde olduğumuz okullarımızla yaşadığımız tecrübelerden yola çıkarak, artık diğer okullarımızı da davet edeceğiz. Özellikle yaz tatili döneminde alternatif yaz okullarımızı sizlere sunacağız.

•  Yurt dışı turlarımız klasik yapılan turların dışında olacak. Onları zaten istediğiniz zaman bizden yada herhangi bir satış noktasından alabileceksiniz. Ancak çok özel turlarla sizlerle olacağız. Dünyanın birçok bölgesine hakim uzman yurtdışı danışmanı 2 ofis arkadaşımız var. Ve Özel yurtdışı planlarınızda sizlere terzilik edeceğiz. İsteğinize göre kıyafet dikebileceğiz.

•  Doğu blokunun kuzeyi artık ilgi alanımızda. Çok özel olan bu bölgelerde olabildiğince özel aktiviteler çıkaracağız.

•  Gemi-Nehir turlarını kendi operasyonlarımız olarak planladığımız için daha uygun şartlarda alabilme şansınız olacak.

•  Bildiğiniz üzere Güney Amerika turlarında uzman olan Ejder Turizmin Ankara merkez ofisiyiz. Uzaklara olan bu yolculukları sizlerle bulaştıracağız. Siz şimdiden bir köşeye para ayırmaya başlayın. Seçenekler çok.

İşte bu planladığımız hedeflerin hayata geçebilmesi için; nisbeten daha sakin ve huzurlu bir mekana ihtiyacımız vardı.

Çözüm arıyorduk..

Mevcut ofisimizin Ankara'nın en merkezi noktasında olmasının avantajları elbette vardı. Ofisimize gelip de kahvenizi içtiğinizde; dışarıda yapılan gösteriler, sokak müzisyenlerinin müzikleri, konserler, barlardan gelen sesler muhtemelen size çok hoş gelmiştir.

Ancak biz yorulduk. Planlamalarımızı aşırı gürültüden yapamaz duruma geldik. Ve Çıkış yolu aramaya başladık.

Ve Düşündük. TAŞINIYORUZ.

Yine Kızılay'da yine ulaşılabilir olacağız. Selanik 2 caddesinde herkesin bildiği Metropol sinemasının yanındaki binada NoxusBar Canlı müzik performanslarının sergilendiği binanın 2. katındaki ofisi satın aldık. Planlama ve organizasyon hayatımıza orada devam edeceğiz. İlgili krokiye tıklayarak bulunması oldukça kolay olan ofisimize 26 Kasım Çarşamba sonrası kahve içmeye bekliyoruz.

Taşınma planlamamız 24-25 Kasım 2014 Pazartesi Salı günleri olacak. Ve hafta sonu aktivitelerimiz kaldığı yerden devam edecek.

Aralık ayı bildiğiniz üzere Şeb'i Arus ve Yılbaşı organizasyon planlamaları ile geçecek. Günübirlik ve konaklamalı aktivitelerimizi haftalık bültenimiz ve web sayfamızdan takip edebilirsiniz.

2015 takvimimiz hazırlanıyor. Aralık ayı içerisinde yayınlanacak. www.artiyasam.com web sayfamız yeni ara yüzü ile yayında olacak.

Biz bunları planlarken sizlerden bir ricamız olacak;

Öncelikle Ankara'da konsept gezileri yapan yasal oluşumlar çok az ve bunların çoğalmasını sağlamamız gerekiyor. Aklımızdan geçen her güzel organizasyonu İstanbul'da aramak zorunda değiliz. Ankara'da da pekala daha iyisini yapabiliriz. Bunun için bize destek olun.

Fikirlerinizle, Katılımınızla, Yapıcı eleştirilerinizle bizimle birlikte olun. Birlikte güç kazanalım.

Ve Evet! İşte bu! diyebileceğimiz, sahiplenebileceğimiz işlere imza atalım.

24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

2015'in hepimize önce sağlık, mutluluk, yeni umutlar ve başarılar getirmesi dileği ile…

Ercan ASLAN
Artıyaşam Kurucusu

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları