BÜLTEN NO:294
23-27 Nisan 2014
GAP VE KARADENİZ TURLARIMIZDA ERKEN REZERVASYONDA
240 TL 'YE VARAN İNDİRİMLER!
KONAKLAMALI TUR 21 gün öncesi kayıtlarda %10 İndirim!
23 Nisan Günübirlik Turları

Sapanca Maşukiye-Kartepe-Kuzuyayla Ve Geyikalanı Turu 23 Nisan 2014

Keyifli bir doğa ve kültür turu yapacağız. Aşıklar deresi ile ünlü Maşukiye'de kiremitte alabalık yiyecek, aynı anda Sapanca gölü ve İzmit körfezini bir arada göreceğimiz bölgenin en yüksek noktası Geyikalanı'nda kahve molası verecek, Kuzuyayla'da kısa bir yürüyüş molası vereceğiz. Sapanca gölü kenarında vereceğimiz serbest zamanda Ankara şehir dokusu dışında farklı bir gün geçirmenin keyfini yaşayacağız.

Günübirlik kültür turu 95.00 Lira
Kapadokya
Turu
23 Nisan 2014
Günübirlik kültür turu 85 lira

Kapadokya kültür gezisi kapsamında Göreme açıkhava müzesini, Derinkuyu yeraltı şehrini, Ürgüp, Avanos bölgelerinde Onix ve Çanak çömlek atölyelerini gezeceğiz.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankaraKesin Çıkış
Düzce Güzeldere, Samandere Şelaleleri Ve Efteni Gölü Turu
23 Nisan 2014
Günübirlik doğa turu 90 TL

Efteni gölü kuş cenneti, Güzeldere şelalesi, Top tepe, Samandere şelalesi, Gölyaka ve çevre gezileri içeren keyifli bir doğa gezisi olacak. Öğlen yemeği barbekü şeklinde.

doğa yürüyüşü ankara, doğa, yürüyüş, doğada yürüyüş, trekking firmalağrı, trekking turları, ankara trekking, trekking ankara, trek, trekking, doğada Kesin Çıkış
 

Eğirdir Kültür Ve Kovada Gölü
Yazılı Kanyon-Sütçüler Gezisi

26-27 Nisan 2014

 
 

Eğirdir'i, Kovada Gölü Milli Parkını, Adada harabelerini gezmeye, Akpınar Köyünü, Dündar Bey Medresesini, Hızırbey Camisini, Kemerli minareyi, Eski Eğirdir evlerini, Kaleyi görmeye, Yazılı Kanyon ve Sütçüler'de ve Sivritepe eteklerinde yürüyüş yapmaya, alabalık ve salata ziyafeti çekmeye gidiyoruz. Hem doğa hem kültür içe içe olacak gezimizde Muhteşem manzarası ile bu güzil şirin ilçemizi göreceğiz. Eğlenceli dolu dolu bir tur olacak.


Kesin Çıkış   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Ağva-Kerpe Kefken Karasu Longoz Ormanları-Maşukiye Turu 26-27 Nisan 2014
Konaklamalı Doğa Turu 235 lira

Kerpe liman gezisinden başlayacak ve şirin belde Kefken de devam ederek Karasu Longoz(Su Basan) ormanlarında farklı bitki çeşitleri arasında bot turu yapacak dünyanın sayılı ormanlarından olan Longoz ormanı arasında fotoğraflar çekecek, Karasu'da konaklayacak, dönüş yolunda Sapanca ve Maşukiye'de gezeceğiz.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara
"Sakarya nehri üzerinde akşam yemeği"
Nallıhan-Çayırhan Tekne Turu Ve Uyuz Suyu Şelalesi Turu
27 Nisan 2014
Günübirlik Kültür Doğa Turu 80 TL

Kayıp kent Juliapolis antik şehri, Kuş cenneti, Sarıyar barajında tekne turu, Uyuzsuyu şelalesi, Taptuk Emre ve diğer gezilesi yerleri ile Ankara'ya 2-2,5 saat uzaklığında. Eskişehir ve Bolu'ya sınır. Bozulmamış kültürel dokusu, doğal alanları ile Nallıhan'ı gezeceğiz. Hemen yanı başımızdaki bu cennet mekanı kaçırmayın istiyoruz.

doğa yürüyüşü ankara, doğa, yürüyüş, doğada yürüyüş, trekking firmalağrı, trekking turları, ankara trekking, trekking ankara, trek, trekking, doğada
"Yöresel Öğle yemeği"
Düzce Melen Çayında
Rafting
27 Nisan 2014
Günübirlik doğa macera turu 150 TL

Düzce Dokuzdeğirmen köyünden geçen Melen çayında 12 km lik rafting heyecanı yaşamaya ne dersiniz? Ulaşım-Öğlen yemeği dahil

doğa yürüyüşü ankara, doğa, yürüyüş, doğada yürüyüş, trekking firmalağrı, trekking turları, ankara trekking, trekking ankara, trek, trekking, doğada
Akçakoca-Fakılı Mağarası Ve Aktaş Şelalesi
27 Nisan 2014
Günübirlik Doğa Gezisi 90 TL

Aktaş Şelalesi, Ceneviz Kalesi, Akçakoca evleri, Akçakoca Camii, balıkçı limanı, balık-salata menü öğle yemeği, sahilde gezinti var.

doğa yürüyüşü ankara, doğa, yürüyüş, doğada yürüyüş, trekking firmalağrı, trekking turları, ankara trekking, trekking ankara, trek, trekking, doğada
Gerede Gökçenup Yaylası Orman-Doğa Yürüyüşü 27 Nisan 2014

Doğa yürüyüşü 20 Nisan 2014

40 Lira

Bolu Gerede sınırında yer alan Gökçenup Yaylasına gideceğiz. Burası Sık çam ve köknar ağaçlarıyla dolu bir orman örtüsüne sahip. Zor olmayan keyifli bir doğa yürüyüşü.

 

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara
GÜNÜBİRLİK TUR 15 gün öncesi kayıtlarda %10 İndirim!
1-4 Mayıs'2014 Turları

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara
Tel:+90 312 417 67 06 -417 6709 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları