ÖZEL BÜLTEN
KURBAN BAYRAMI'2014
Yaşama kat bi artı !
3 gece ve üstü programlar
 

Doğu Karadeniz Ve Konaklamalı Batum Turu
4 Gece 5 Gün Sabah Çıkış 03-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 675 TL!
 
 

Yeşilin ve mavinin el ele vererek bir dantel gibi işlediği kıyıları, yeşilin bin bir tonunu barındıran yaylaları, yağan yağmurların oluşturduğu billur çayları, dereleri ve sağda solda oluşmuş irili ufaklı şelaleleri, kısacası sizleri tabiatın bonkörce bize sunduğu bu masalsı dünyayı hep birlikte keşfetmeye çağırıyoruz.

Sizlere doğanın bu enfes alanlarında altı dolu dolu gün geçirmek istiyoruz. Trabzon, Altındere Milli Parkını, Sümela manastırını, Ayasofya'yı, Uzungöl'ü ve muhteşem kemençe eşliğinde eğlenceyi, Ayderi, tulumunu, Fırtına deresini ve benekli alabalığını, nefis Gürcü yemeklerini söz veriyoruz “unutmayacaksınız”. Sadece Doğu karadeniz değil Karadenizin en doğusunu hatta başka dost kültürleri sizlere tanıtacağız. Batum sahillerinde yürüyecek ve Batumun günden güne değişen yüzüne tanıklık edeceksiniz. Sizleri aramızda görmek üzere bekliyoruz.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Tren Ile Gap Turu
4 Gece 5 Gün 02-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 855 TL! (Tren-Sıra gecesi-Transferler dahil)
 
 

Ufka doğru çekip giden kadim yollar, birbirine kavuşamayan Fırat ve Dicle'nin ölümsüz aşkı..
Sizleri bu sevdanın yarattığı, yaşayan veya yitip giden medeniyetleri keşfetmeye bekliyoruz.

Dünyanın en eski medeniyetlerine ev sahipliği yapmış Güney Doğu Anadolu'yu dolaşacağız. Hz. İbrahim peygamberin makamından, Farklı görüş ve kültürleri bir arada yüzyıllarca barındırmış Mardin'den, Süryani cemaatinin vatanı Midyat'a. Ilısu barajının tehtidi altında bulunan kültürel mirasımız Hasankeyf'den İnsanlık tarihinin en eski üniversitesi ve binlerce yıllık konik evleri ile dikkat çeken Harran'a kadar size bu binlerce yıllık mirası tanıtacağız. Bu mistik yolculuğa sizleri bekliyoruz. Ütelik konaklamalarımız 4 ve 5 yıldızlı otellerde olacak.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Batı Karadeniz Saklı Cennetler Turu
Safranbolu-Pınarbaşı-Azdavay- Sinop - İnebolu-Erfelek Şelaleleri 3 Gece 4 Gün 04-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 473 TL!
 
 

Yeni ve daha çok doğa ama kültürde içeren Artıyaşam özel bir etkinlik...

Önce karar verin; Bu bayramda muhteşem bir doğanın içerisinde 4 gününüzü dolu dolu macera ve heyecan ile geçirmek istiyor musunuz?

Buz gibi şelale sularında yüzmek, 28 takım şelale geçişi yapmak, nefis doğa içerisinde köyler ile içe içe eko turizmin keyfine varmak istiyormusunuz? sıcaklar, iş yoğunluğu sizi çok yordu. Artık yeşil ve doğa görmek, sulu bir etkinlik yapmak istiyorsunuz!

Eğer cevabınız evet ise; Çok düşünmenize gerek yok! hemen kaydınızı alalım.

Özetle; Etkinliğimiz Küre dağları Milli parkları sınırları içerisinde geçecek. Safranbolu, Yörük Köyü, Sinop Cezaevi,Sinop Kalesi, Abana, İnebolu'yu görecek, Azdavay'da asırlık müze ev diyebileceğimiz tarihi konakta konaklayacak, Bakir orman dokusu ve kanyonlar arasında dolaşacak, Pınarbaşı Ilıca şelalesinde yüzeceğiz.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

  Likya Kentleri Turu
Fethiye-Kaş-Kalkan-Patara-Demre Olimpos Kurban Bayramı Turu 4 Gece 5 Gün 02-07 Ekim 2014
Erken rezervasyon fiyatı 660 TL!
 
 

BEYAZ KÖPÜKLÜ DALGALAR, MASMAVİ BİR DENİZ VE AĞUSTOS BÖCEKLERİNİN HİÇ BİTMEYEN TÜRKÜSÜ…

Dönemin en etkili uygarlıklarından Likya kentlerine doğru bir yolculuk yapacağız. Bu yolculuğumuzda; doğa, kültür ve tarih var. Tekne turlarımız, nefis doğa manzaralarımız ve bu coğrafyada yaşamış uygarlıkların izlerini takip edeceğiz. Fethiye, Dalyan, Dalaman, Kaş ve Demre temel gezeceğimiz alanlardan...

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

  Çok Sulu Bir Macera Kampı!
Rafting-Jeep Safari- Kanyon Geçişi- Scuba/diving- Kanyon’Un Buz Gibi Sularında Yüzme
3 Gece 4 Gün   04-07 Ekim 2014
Erken rezervasyon fiyatı 391 TL! Tüm etkinlikler dahil
 
 

1.gün Gökçesu'da kahvaltı sonrası öğleye kadar kamping alanımızda dinleneceğiz ve sonrasında ver elini rafting heyecanı..Ertesi gün dalış olacak. Side açıklarında hem deniz keyfi yaşayacak ve derinlere dalmanın heyecanını yaşayacağız. 3.gün inanılmaz heyecanlı-zevkli ama yorucu kanyon geçişimiz olacak. ne demek iste8diğimizi katılınca anlayacaksınız. son gün miskinlik günü. Kanyonda su kaynaklarında buz gibi sularda yüzecek, kısa yürüyüşler yapacak ve öğlen yemeğini müteakip Ankara'ya hareket ederek gece 23.00'dan önce Ankara'da olacağız...

Yine her günü ayrı bir heyecan, ayrı bir macera... Bekleriz efenim......

Artık gelenekselleştirdiğimiz Antalya Manavgat Gökçesu sınırları içerisinde bulunan Köprülü kanyonda Köprüçay'ın hemen dibinde sıfır olan (hatta üstünde )alanda çadır kampı kuracağız.(İsteyenlere motel seçeneğimiz var tabi. Köprüçay'a sıfır değil, yaklaşık 50 m uzak)

Emin olun unutamayacaksınız…Yorulacaksınız ama ertesi günü heyecanla bekleyeceksiniz… Nasıl olacak diye meraklanacaksınız…

Çokça fotoğraflarımıza aşağıdaki linkten bakabilirsiniz…;

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

St. Paul Yolu Trans Geçişi Ve Rafting
02-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 495 TL!
 
 

Yolculuğumuz 02 Ekim akşamı saat 22.00 da aracımızın hareket etmesiyle başlayacak. Ertesi gün erken saatlerde kalacağımız pansiyonumuza varmış ve yerleşmiş olacağız. İlk gün Adada antik kentini gezip yaklaşık 15-16 km yürüyüp Tato yaylasına varacağız. 2.gün aracımızla Tato yaylasına gidip oradan kalacağımız pansiyona yürüyeceğiz.3. gün Kesme beldesinden Kasımlar köyüne yürüyeceğiz ve Kasımlardaki pansiyonda konaklayacağız. 4. Gün çok yorulmuş olacağız fakat yorgunluğumuzu hafifletmek ve biraz adrenalin yaşamak için rafting yapacağız. Yorucu bir dört günün ardından akşam barbekü yapıp birkaç kadeh keyif şarabı içeceğiz. 7 Ekim sabahı Ankara ya dönüş yoluna koyulacağız.

Destinasyonumuz Torosların en yanlız ilçesi Isparta'ya bağlı Sütçüler ilçesinin Kasımlar ve Kesme beldeleri arasında daha çok çam ve ardıç ağaçları arasında geçecek. Yılkı atları, göller içeren bu turumuzda kral yolunda da kısa bir yürüyüş yapma şansımız olacak.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

ÇANAKKALE-KAZDAĞLARI TURU
Çanakkale-Assos-Bozcaada-Ayvalık-Cunda 04-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 526 TL!
 
 

Gelibolu şehitliklerini ziyaret edeceğiz.Assos'ta konaklayacak, Bozcaada'yı görecek, Kazdağları'nın muhteşem manzarasında yemek yiyip Hasanboğuldu, Sütüven Şelalesi'ni gezeceğiz. Turumuzda Adalar Cenneti Ayvalık'ta var.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Güney Marmara Turu 04-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 449 TL!
 
 

İstanbul ve Ankara çıkışlı Mudanya Trilye İznik Bursa Cumalıkızık Uluabat-Suuçtu Şelalesi-Manyas Kuş Cenneti gezileri

Uzunca bir zamandır bu kadar detaylısını gezmemiştik. 3 gece 4 günümüz var ve Bu süre zarfında kültür ve doğanın keyfini olabildiğince çıkaracağız. Bu yavaş bir tur olacak. Özümseyerek, dolu dolu yaşayarak gezeceğiz. Bu defa çok yer görmekten ziyade keyfini çıkararak yavaş gezeceğiz. (Aslında çok yer geziyoruz).

Güney Marmara Turu gezisi kapsamında; Mudanya, Tirilye, İznik, Bursa, Cumalıkızık, Uluabat gölü, Su uçtu Şelalelerini ve Uludağ ve Biga Yarımadası'nın tam ortasındaki çöküntüde yer alan Manyas gölünü göreceğiz.

Yeni bir tur olsun, farklı olsun, kültür ve doğa mı diyorsunuz? Evet bu tur tam size göre

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Van Gölü Havzası Turu
Kurban Bayramı -Van Buluşmalı- 04-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 472 TL!
 
 

Farklı bir Doğu Anadolu turu yapmak ister misiniz?

Van'dan başlayacak, Urartu kalelerini göreceki Akdamar adasındaki Ermeni kilisesini görecek, Tuşpa kalesinden van gölünde batan güneşi seyredecek, Ülkemizin en büyük dağı Ağrı dağı eşliğinde Doğu Bayatı'ta İshakpaşa sarayını göreceğiz. Nedense bir türlü hakkettiği yeri alamayan Ahlat Selçuklu mezarlığını, Adilcevaz' görüp yine ülkemizin en büyük krateri Nemrut kratetlerini göreceki Bitlis gezisi ile birlikte Van gölü havzası turumuzu Muş havaalanında bitireceğiz.

Farklı bir coğrafya'ya yolculukta sizi bekliyoruz.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Diğer Turlarımız
KURBAN BAYRAMI (2-3 günlük)
KONAKLAMALI TURLARI

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim
KURBAN BAYRAMI
GÜNEY AMERİKA TURLARI

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim
KURBAN BAYRAMI
GÜNÜBİRLİK TURLARI

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim

10-17 Aralık Şeb'i Arus turlarında 1.Dönem erken rezervasyon indirimi
HIZLI TRENLE VE HERŞEY DAHİL 195 TL yerine 145 TL!

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları
Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları