ÖZEL BÜLTEN
KURBAN BAYRAMI'2014
Yaşama kat bi artı !
2 gece 3 günlük programlar
 

Likya Kentleri Olimpos
Kurban Bayramı Turu 2 Gece 3 Gün 05-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 373 TL!
 
 

BEYAZ KÖPÜKLÜ DALGALAR, MASMAVİ BİR DENİZ VE AĞUSTOS BÖCEKLERİNİN HİÇ BİTMEYEN TÜRKÜSÜ…Hem deniz sefası yapmak istiyoruz, ama kültürel gezilerimiz de eksik olmasın diyorsanız, konaklamamız da Olimpos'ta olsun diyorsanız bu etkinlik tam da size göre. Antalya, Olimpos, Kemer, Phaselis antik kenti, Çıralı(yanartaş), Öğle yemekli tekne turu, Ulupınar gezileri yapacak ve 3 gün boyunca denizin, kültürün tadını çıkaracağız.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

İstanbul Şile Ağva Turu
2 Gece 3 Gün 05-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 359 TL!
 
 

Daha çok kültür ama doğanın güzelliklerinide doyasıya görebileceğimiz ikisi bir arada bir tur.

İstanbul ve Şile Ağva bizleri bekliyor. 2 Gün boyunca İstanbul'u saraylar-müzeler kültür turu kapsamında doyasıya gezeceğiz. Dolmabahçe sarayı, Topkapı sarayı Sultanahmet Ayasofya, Yerebatan sarıcı gezeceğimiz yerler arasında. 2 gün İstanbul'da konaklayacak, son gün de İstanbul dan ayrılacak ve Polanyalıların gelip yerleştiği Adampol Polonezköy'ü, Şile'yi ve Ağva'yı gezeceğiz. İstanbul'a mutlaka gitmişsinizdir ama detaylı kültürel anlamda İstanbul'u va yakın çevresini tanımak isterseniz bu keyifli bir rotamızda sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Göller Ve Şelaleler Turu (Göynük-Çubuk-Sünnet-Abant-Yedigöller Ve Efteni Gölleri-Düzce Samandere Ve Güzeldere Şelaleleri) 05-07 Ekim'14 2 Gece 3 Gün

Erken rezervasyon fiyatı 414 TL!
 
 

Sonbahar'da hakkını verebileceğiniz bir gezi. Göller, şelaleler, dereler, ormanlar arasında geçecek bir gezi, Tam bir kültür ve doğa içeren bu etkinliğimizde sezonunda etkisi ile Göynük'ten başlayacak ve Yedigöller'de bitireceğiz.Gezeceğimiz rotamız "Renklerin dünyasına yolculuk" planlamamıza oldukça uygun. Heyecanlanacak, fotoğraf makinelerinizi bırakamayacaksınız. Hiç bozulmamış saklı kent Göynük ve evleri ile, Yeldeğirmenleri manzarası ile Çubuk gölü, o meşhur Sünnet gölü, Yakından bildiğiniz Abant gölü, Düzce'nin incileri Samandere ve Güzeldere şelaleleri, Efteni gölü ve Ekim Kasım ayının en güzeli Yedigöller bizi bekliyor.

Tam bir doğa turu arıyorsanız, fotoğraf çekeceğim, çok yer göreceğim diyorsanız bu tur tam size göre.
Kesinlikle sezon gereği kaçırmamanız gereken bir tur.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Paflagonya Kültür Ve Doğa Turu --Yeni Tur--
Şahinkaya Kanyonu-Samsun-Bafra-Sinop-Erfelek Şelaleleri
2 Gece 3 Gün      05-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 328 TL!
 
 

Yeni ve yine Artıyaşam!a özel bir tur.

Kültür, kanyon, şelale, orman, doğa... Ne ararsanız var. Dolu dolu ve kendinizi özel hissedebileceğiniz çokça gidilmeyen yerleri göreceğiz. Keyif ve adrenalini birlikyte yaşayacağız. Şahinkaya kanyonunda bot turu yapacak, Samsun'da keyifli kültür ve fotoğraf turu kapsamında Amazon tepesi, Atatürk evi, bandırma vapuru ve kent müzelerini gezeceğiz. Bafra da Kızılırmak deltasında kuş cenneti ve balık göllerini göreceğiz. Sinop Cezaevi, Hamsilos fiyordu, Karakum ve Akkum bizleri bekliyor olacak. Erfelek şelale geçişleri adrenalin keyfini doruğa çıkaracak...

Bu tatili kendinize ayırın ve farklı bu turumuza kaydınızı bir an önce yaptırın...

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

1 gece 2 günlük programlar
  Küre Dağlarında Saklı Cennetler
Pınarbaşı-Azdavay Kanyonlar-Şelaleler Turu 06-07 Ekim 2014
Erken rezervasyon fiyatı 211 TL!
 
 

Sonbahar...Renk dönüşümü, rengarenk bir doğa...Küre Dağları Milli Parkı..

Batı Karadeniz Küre dağları milli parkı emin olun mevsim iyibarı ilene güzel yerlerin başında geliyor. Ülkemizin tek Panparks kapsamındaki bakir alanı. Bahar gezisi kapsamında değerlendirdiğimizde Gerek mantar toplama, gerek rengarenk çiçekler dereler vadiler kanyonlar ve şelaleler arasında bir haftasonu geçirmek için ideal.

Fotoğraf çekecekler, çocukları ve sevdikleri ile huzur arayanlar, bakir el dökülmemiş doğal alanlarda zaman geçirmek isteyenler için özel yavaş bir tur. Dinlenmek gece kamp ateşi başında hayallere dalmak, asırlık Yanık Ali konağında yöresel yemekler ve köy kahvaltısının keyfini yaşamak isterseniz buyrun bize katılın.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Eğirdir Kültür Ve Kovada Gölü-Yazılı Kanyon-Kasnak Meşeleri Ve Sütçüler Gezisi    06-07 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 202 TL!
 
 

Mevsim sonbahar ve farklı bitki çeşitliliğinin yoğun olduğu bölgelere gidiyoruz. Bu dönemde Yukarı Gökdere köyündeki Kasnak meşelerinin renk dönüşümü kesinlikle görmeye değer. Kovada milli parkı yolu üzerinde olan Kasnak meşelerine özel zaman ayıracağız, Kovada Gölü Milli Parkını, Adada harabelerini gezmeye, Akpınar Köyünü, Dündar Bey Medresesini, Hızırbey Camisini, Kemerli minareyi, Eski Eğirdir evlerini, Kaleyi görmeye, Yazılı Kanyon ve Sütçüler'de ve Sivritepe eteklerinde yürüyüş yapmaya, alabalık ve salata ziyafeti çekmeye gidiyoruz. Dolu dolu farklı ve keyifli geçeceğine inandığımız bu etkinliğimize bekliyoruz....

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Kapadokya-Ihlara-Güzelyurt-Melendiz Turu
05-06 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 175 TL!
 
 

Güzel atlar diyarı Kapadokya - Ihlara bölgesinde dolu dolu 2 gün kültür ve doğa turu yapacağız. Akşam Ihlara'da termal otelimizde termal otel keyfi yaşayacağız. Kapadokya bölgesinde Avanos Göreme, Ürgüp, Ortahisar yeraltı şehirleri, açıkhava müzeleri, taş ve çanak çömlek işçilikleri bizi bekliyor. Peribacaları arasında keyifli geçecek günün yorgunluğunu Ihlara'da termal otelimizde termal sularda atacağız. Melendiz çayı kenarında oldukça keyif alacağınız kısa doğa gezileri yapacak, Eski bir Rum yerleşimi Güzelyurt ilçesi eski taş evleri arasında, yer altı şehirlerinde kilise camiinde, geziler yapacağız. Ihlara vadi içi kiliseleri gezecek, Melendiz çayında kısa doğa yürüyüşü yapacak, Çatlak restorantımızda Melendiz çayı kenarında yemeğin keyfini çıkaracağız. Tuz gölü kenarında fotoğraf çektirmeyi de unutmuyoruz. Fotoğrafçılar! makinelerinizi hazırlayın!

Valizinizi, mayolarınızı hazırlayın. Gidiyoruz.!

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Yedigöller Doğa Ve Fotoğraf Turu (Çadır Konaklamalı) 05-06 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 175 TL!
 
 

Bir cennet köşesidir Yedi Göller... İrili ufaklı yedi adet gölün bulunduğu bu çöküntü havzası, vadi içine akan dereler ile beslendiğinde ortaya çıkan görseller harika! Kayın ve karaçamlar ile izole edilmiş, güneşten, bu sık ve yüksek orman dokusu içinde yüzlerce orman kuşu ve kızıl kuyruklu sincap izlerine en çok rastladığımız orman canlıları, İşte baharı ayrı, son baharı ayrı bir güzel olan yedi göllere, bu sefer doğal güzellikleri yanında sezon gereği bölgenin renk dönüşümüne şahit olmaya gideceğiz. Çadır kalmalı olacak bu etkinliğimizde tercihimiz çadır konaklamalı olan etkinlik. Pisagor ağacının yanındaki kamp alanında doğayı dolu dolu yaşamak için birebir keyifli bir alan. Siz doğanın keyfini sürerken bizler sizlere konforu sunacağız. Sezonun en güzel bu zamanında alın fotoğraf makinelerinizi, kameralarınızı, kalem kağıtlarınızı; Gidiyoruz.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Safranbolu Amasra Turu 05-06 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 202 TL!
 
 

Tarihte Paflagonya olarak adlandırılan birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Osmanlı döneminin kent mimarisini yansıtan UNESCO tarafından Dünya Mirasları listesine alınıp ''Dünya Kenti'' unvanını alan Safranbolu'ya gidiyoruz.Güzergahımızda Yörük Köyü ve Amasra'da var.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Yenice Ormanları Çadır Kampı
05-06 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 155 TL!
 
 

Sonbahar'da en güzel kamp yapılacak yerlerden Yenice'ye kamp yapmaya gidiyoruz. Dünyanın en değerli biyosfer alanlarından olan Yenice ormanları özellikle sonbahar döneminde florasının zenginliği yanında fotoğrafik açıdanda oldukça zengin alanlar sunuyor.
Kısa doğa yürüyüşleri yapmak, kamp şeklinde gece keyfi yapmak isterseniz buyrun bu etkinliğimize kaydınız alalım...

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Tokat Amasya Gezisi 04-05 Ekim 2014

Erken rezervasyon fiyatı 216 TL!
 
 

Osmanlı kültürünün izlerinin çokça hissedildiği; Tokat-Amasya bölgesinde; Pazar, Ballıca Mağarası, Mahperi Hatun kervansarayını, Tokat kalesi, müze, Taş han, Sulu sokak, Ulu cami, Bakırcılar, Yazmacılar ve Kuyumcular sokağı, Bey sokağı, eski Tokat evlerini, Saat kulesi, müze ev Latifoğlu konağı, Niksar, Niksar kalesi, Çöreğibüyük camiisi, Kırklar türbesi, çarşıda alışveriş, Amasya, Arkeoloji ve Mumya müzesi, II.beyazid camii, Kaya kral mezarları, Hazeranlar konağı, Bimarhane, Ferhat su kanalı gezeceğimiz yerler arasında...

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Diğer Turlar
KURBAN BAYRAMI
KONAKLAMALI UZUN TURLAR

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim
KURBAN BAYRAMI
GÜNEY AMERİKA TURLARI

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim
KURBAN BAYRAMI
GÜNÜBİRLİK TURLARI

DETAYLI BÜLTEN İÇİN TIKLAYINIZ

30 GÜN ÖNCE KAYITLARDA Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara %10 İndirim

10-17 Aralık Şeb'i Arus turlarında 1.Dönem erken rezervasyon indirimi
HIZLI TRENLE VE HERŞEY DAHİL 195 TL yerine 145 TL!

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları
Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları