ÖZEL BÜLTEN
KURBAN BAYRAMI'2014
Yaşama kat bi artı !
Merhaba;
Sıcaklardan çıkarak hızla Sonbahar havasını yaşamaya başladık. Yağmur ve serin havalar derken aslında tam gezilecek zamanlar geldi. Doğa renk dönüşümünün başladığı bu dönemde Kurban bayramı dönemi turlarımızda GAP-ÇANAKKALE-BATI KARADENİZ turlarımız doldu. Günübirlik kayıtlarımız devam etmekte. Konaklamalı olarak şu an kayıt alabileceğimiz 06-07 Ekim Eğirdir Kasnak meşeleri ve Yazılı Kanyon turu ile Toros'larda trans geçişi olan Isparta Sütçüler'den başlayacak ve Köprülü kanyonda bitecek 02-07 Ekim St. Paul Yolu trans geçişi olacak.Günübirlik olarakta Amasra turumuz ve renk dönüşümünün artık yaşanmaya başladığı Yedigöller turlarımız olacak. İlgili detaylar aşağıda. İlgilendiğiniz tur olursa lütfen geç kalmadan kaydınızı yaptırın.
 

Eğirdir Kültür Ve Kovada Gölü-Yazılı Kanyon-Kasnak Meşeleri Ve Sütçüler Gezisi    06-07 Ekim 2014

 
 
 

Mevsim sonbahar ve farklı bitki çeşitliliğinin yoğun olduğu bölgelere gidiyoruz. Bu dönemde Yukarı Gökdere köyündeki Kasnak meşelerinin renk dönüşümü kesinlikle görmeye değer. Kovada milli parkı yolu üzerinde olan Kasnak meşelerine özel zaman ayıracağız, Kovada Gölü Milli Parkını, Adada harabelerini gezmeye, Akpınar Köyünü, Dündar Bey Medresesini, Hızırbey Camisini, Kemerli minareyi, Eski Eğirdir evlerini, Kaleyi görmeye, Yazılı Kanyon ve Sütçüler'de ve Sivritepe eteklerinde yürüyüş yapmaya, alabalık ve salata ziyafeti çekmeye gidiyoruz. Dolu dolu farklı ve keyifli geçeceğine inandığımız bu etkinliğimize bekliyoruz....

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

St. Paul Yolu Trans Geçişi Ve Rafting 02-07 Ekim 2014

 
 
 

Yolculuğumuz 02 Ekim akşamı saat 22.00 da aracımızın hareket etmesiyle başlayacak. Ertesi gün erken saatlerde kalacağımız pansiyonumuza varmış ve yerleşmiş olacağız. İlk gün Adada antik kentini gezip yaklaşık 15-16 km yürüyüp Tato yaylasına varacağız. 2.gün aracımızla Tato yaylasına gidip oradan kalacağımız pansiyona yürüyeceğiz.3. gün Kesme beldesinden Kasımlar köyüne yürüyeceğiz ve Kasımlardaki pansiyonda konaklayacağız. 4. Gün çok yorulmuş olacağız fakat yorgunluğumuzu hafifletmek ve biraz adrenalin yaşamak için rafting yapacağız. Yorucu bir dört günün ardından akşam barbekü yapıp birkaç kadeh keyif şarabı içeceğiz. 7 Ekim sabahı Ankara ya dönüş yoluna koyulacağız.

Destinasyonumuz Torosların en yanlız ilçesi Isparta'ya bağlı Sütçüler ilçesinin Kasımlar ve Kesme beldeleri arasında daha çok çam ve ardıç ağaçları arasında geçecek. Yılkı atları, göller içeren bu turumuzda kral yolunda da kısa bir yürüyüş yapma şansımız olacak.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Yedigöller Turu 05 Ekim 2014

 
 
 

Yedigöller'in en güzel zamanı nedir diye sorarsanız vereceğimiz en iyi cevap Ekim ve Kasım aylarıdır deriz. Renk dönüşümünün başladığı, doğanın kendini kışa hazırladığı ve havaların ne çok sıcak ne de çok soğuk olduğu bu zamanlarda nefis sonbahar fotoğrafları çekebilirsiniz. Sevdiklerinizle rengarenk bir doğada anın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu keyfinizi canlı müziğimizle, sınırsız tavuk-köfte-sucuk-salata-ayran-kola-fanta ve gün boyu çay/kahve içeceklerimizle ve hazırladığımız özel rotadaki gezilerimizle de daha dolu hale getirebilirsiniz.

Yedigöller gezileri bizim prestij gezilerimizden ve geldiğinizde bunu çok daha iyi anlayacaksınız. Uzman doğa rehberlerimiz, lezzetli barbekümüz ile sizleri bu gezimize bekliyoruz.

Haydi alın çocuklarınızı, anne babalarınızı, sevdiklerinizi ve bizimle bu özel günde birlikte olun. Canlı müziğimizle keyiflenin. Emin olun geldiğinize değecek.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Amasra Turu Pazartesi 85 Lira 06 Ekim 2014

 
 
 

Denizi, güneşi ve canlanan doğayı özlediyseniz haydi bu hafta sonu Amasra'ya gidelim. Tekne turu yapalım. Balık salata keyfi sonrası şehir kültür gezisi yapalım. Ağlayan Ağaç'ta Amasra Tavşan Adası manzarası eşliğinde kahve keyfi yaşayalım. Şansımız varsa yunusları izleyelim diyoruz. Ankara şehir dokusu dışına çıkmak, meşhur Amasra salatasının ve balığının tadına bakmak, keyifli bir haftasonu geçirmek isteyen tüm dostlarımız bu etkinliğe katılabilirler.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları
Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları