Ilgaz Konfor turu”Başka yerde yok” 04 ve 05 Şubat 2023 Günübirlik
550Lira
Kişi başıKar keyfini sıcacık yaşayacaksınız.
Karlar dünyasına yolculuklarımız başladı…
Her taraf bembeyaz ve Ankara’nın şehir baskısından doğaya kaçmak; özellikle kış şartlarında olabilecek en güzel şeylerden. Kayak yapabilir, Kızak kayabilir veya sevdiklerinizle kar keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Elbette dikkatli olarak. Üşümeden ve bilinçli hareket ederek.
Özellikle Ilgaz Kayak merkezinin orman dokusuna sahip olması, Ankara’ya en yakın yerlerden olması, ücretlerinin nisbeten daha uygun olması bizleri o bölgeye çekiyor.
2022-2023 Ilgaz kış sezonunda her zaman olduğu gibi yine size ait keyifli ve kapalı bir alanınız olacak. Yıldıztepe Ilgaz otel’de bize ayrılan özel alanımız yine emrinize amade olacak.
ILGAZ KONFOR PAKETİMİZ: ÖZETLE BUNLARI İÇERİR: Size özel kapalı sıcak alan | Gün boyu alınacak çay-kahve-Sahlep- Akşam üzeri Sıcak Şarap ikramı | Akşam bardakta çorba, Ilgaz otel de açık büfe brunch, müzik | Kayak yapmayacaklara özel orman içi doğa/kar yürüyüşü(En seveceğinizden), dilerseniz, Türkiye”nin en uzun Zipline ile uçmanın keyfini yaşayabilir, dilerseniz Telesiyej ile zirveye çıkabilirsiniz.
ILGAZ PROGRAMIMIZ:
- >>Etkinliğimiz saat 07:00 da Güvenpark Kumrular Caddesi Kaymakamlık karşısından hareketle başlayacak.
- >>Güzergah üzerindeki katılımcılarımızı aldıktan sonra, rehberimizin yapacağı kısa bilgilendirme konuşmaları ve sohbetlerle yolumuza devam ederek hava durumuna bağlı olarak yaklaşık saat 10.30 11:00 civarında Ilgaz otele ulaşacak, Açık büfe kahvaltımıza başlayacağız.
- >>Artıyaşam özel Ilgaz otel de misafirlerimize özel kapalı, sıcak alan.
- >>Katılımcı arkadaşlarımızı, Kayak-kızak kiralanması-çevre hakkında bilgilendirme sonrası
- >>Günün keyfini çıkarmaya başlayacağız.
- >>Saat 12.30’de, kayak kiralamak ve kayak eğitimi almak isteyen arkadaşlarımızı ilgili birimlere yönlendireceğiz.
- >>Kayak yapmayacak olan bizler de yine müzik ile birlikte, cam kenarında dışarıyı seyrederek günün keyfini çıkarmaya devam edeceğiz.
- >>Kayak yapacaklar; ilgili alanlarına yönelirlerken bizler 12:30’da isteyen misafirlerimizle karla kaplı ormanlık alanda yaklaşık 2 km lik oldukça keyifli bir fotoğraf ve doğa gezisi yapacağız.
- >>Serbest zaman için ayrılan süre sonunda (kayak yapmak isteyen katılımcılarımız saat 16.30′ a kadar etkinliklerine devam edebilirler.)
- >>16:30 Artıyaşam/Kırkayaklar Turizm özel sıcak şarap ikramlarımız sonrası Müzik eşliğinde eğlencemiz saat 17.00’de sona erecek.
- >>Grubumuzla gün batımı fotoğraflarımızı çektikten sonra Ankara’ya hareket edeceğiz.
- >>Araç içinde yapılacak ikramlar ve molalar sonrası aynı yoldan ilgili duraklarda arkadaşlarımızı bırakıp saat 21,30 gibi Ankara’da olacağız.
HAREKET NOKTAMIZ
Kumrular, 07:00 Her Cumartesi-Pazar ve Çarşamba
ÜCRET(ILGAZ KONFOR İÇİN GEÇERLİDİR)
Nakit | Kredi kartı tek çekim | Kredi kartı 3 taksit | |
Yetişkin | 550 TL | 550 TL | 570 TL |
5-12 yaş | 525 TL | 525 TL | 545 TL |
0-4 yaş | Ücretsiz | Ücretsiz | Ücretsiz |
* 0-4 yaş çocuklar için araçta ayrı koltuk istenmesi halinde 350 TL ilave edilir.
* Taksitlendirmeler Garanti Bankası Bonus ve Yapı Kredi Bankası World kartlara yapılabilmektedir.
DİĞER ÜCRETLER:
ILGAZ KONFOR ÇARŞAMBA PAKET ÜCRETİ : 525 TL lira (Ulaşım+Kahvaltı+Karaoke müzik (Artıyaşam özel otel kapalı alan kullanımı , gün boyu alınacak çay/kahve/sahlep/sıcak şarap ikramı)+ bardakta çorba+Doğa gezileri)
FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
- Özel araçla ulaşım,
- Artıyaşam özel kapalı alan kulanımı
- Ilgaz otel de açık büfe brunch
- Gün boyu sunulacak çay-kahve-salep ikramları,
- Saat 16.30’dan sonra sunulacak Artıyaşam/Kırkayaklar Turizm özel sıcak şarap,
- Bardakta çorba ikramı
- Müzik
- Milli park giriş ücretleri,
- Doğa gezisi aktivitesi,
- Rehberlik hizmetleri,
- Tüm çevre gezileri,
Kızak-snowboard-kayak ve kıyafetlerin günlük fiyatları(Fiyatlar mevsime göre değişkenlik gösterebilir.)
FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
- Kayak takımı ve ekipmanları
- • Tam günlük kayak takımı kira ücreti ()
• Kayak elbisesi alt, üst takım tam günlük kira ücreti ()
• Tam günlük snow board takımı kira ücreti ()
• Kask, eldiven, gözlük tam gün kira ücreti ()
• 1 Saatlik kızak kiralama ()
- • Tam günlük kayak takımı kira ücreti ()
- Telesiyej ücreti
- Gün boyu … lira,
- Tek biniş …. lira
- Baby Lift
- Alınacak ekstra yiyecek içecekler
- Öğlen yemeği
- Kişisel harcamalar,
- Bize özel alan dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler.
YANINIZA ALIN
- Uygun bir sırt çantası,
- Kalın çorapla giyilmiş iyi bir yürüyüş ayakkabısı,
- Varsa karda yürümek için tozluk,
- Hava koşullarına uygun koruyucu aksesuar,
- Yedek çorap ve giysi,
- Varsa kayak takımları,
- Fotoğraf makinası,
- Kişisel ilaçlar,
- Dudak nemlendirici,
- Yüksek faktörlü güneş kremi
- Ani hava değişiklikleri için
- Hırka, polar vb.,
- Kar ortamı olacağı için güneş gözlüğü, şapka, bere, varsa yedeği ile birlikte eldiven
KASTAMONU İÇİN HAVA TAHMİNİ
ZORLUK
KONFOR ILGAZ TURU klasik kayak turu değildir. Kendinizi özel hissedeceğiniz şekilde kurgulanmış olup, günübirlik kapsamda Ilgaz’ın karın keyfini ve kayağın doya doya çıkarmak üzere hazırlanmıştır.
Temel çıkış noktamız: etkinlik katılımcılarının istediklerini yapmaları üzerine kurgulanmıştır. Kayak – Kızak yapmak isteyen kayabilir, Gezmek, doğanın keyfini çıkarmak fotoğraf çekmek isteyen doğa gezimize katılabilir, hiç bir şey yapmadan restoranda kar manzarasının keyfini çıkarabilir, tembellik haklarını doyasıya kullanabilirler.:)
Çoluk-çocuk-yaşlı ve yetişkin herkesin rahatlıkla katılabileceği bir etkinliktir. Kış gezisi olması dolayısı ile bu etkinliğe gelirken; Bu etkinliğini keyfini doyasıya çıkarmak için mutlaka yanınıza; yedek kıyafetlerinizi, bilekli ayakkabınızı, yedek çoraplarınızı, bere ve eldivenlerinizi almayı ihmal etmeyiniz. Özellikle bu anları bizimle ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinenizi de getirmeyi unutmayın. Bunları getirdikten sonra gezimiz oldukça keyifli olabilir. Çocuklarınızı ve büyüklerinizi Artıyaşam Ankara çıkışlı ılgaz kayak gezilerimize gözü kapalı getirebilir, bizlere emanet edebilir sizler isterseniz kayak yapabilirsiniz…
SİZİ NEREDEN ALALIM?
Kumrular | 07:00 |
Milli Kütüphane | 07:05 |
Armada | 07:10 |
Emniyet Müdürlüğü Karşısı | 07:20 |
Altınpark | 07:30 |
Pursaklar | 08:45 |
KISA NOTLAR:
Özel durumlarda (Çocuk-yaşlı-yürüyemeyecek kişiler) özel çözümler üretilebilir.
Kapalı alanımız tamamen Artıyaşam ILGAZ KONFOR misafirlerine aittir.
Sıcak İçecekler bize özel alan da alındığı sürece ücretsizdir. Bunun dışında , otel, kafeterya vs. alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.
Grup liderlerimiz doğa sporları eğitimleri almışlardır. ve ulaşım esnasında sizleri doğada beslenme ve giyinme gibi kısa brifing vereceklerdir. Dinlemenizi özellikle rica ediyoruz. Kış kar şartlarında önemli olacaktır.
Kış şartlarında mutlaka yedek kıyafetlerinizi getirmeyi unutmayınız.
Not: Programımızı düzenlerken, sizler daha iyi hizmet edebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak yaptığımız gezi daha çok bir kış doğa gezisi olduğundan, hava şartlarına bağlı olarak otele varış ve ayrılış saatlerinde sarkmalar olabilir. Araçlarımız park alanına kadar çıkamadığında otelimize kadar yürümek zorunda kalabiliriz. Tesiste yapılacak ikramlarda, yoğunluktan dolayı içecekler çabuk tükenmekte olduğundan, yenisinin verilebilmesi için biraz zaman gerekebilir.(çayın yeniden demlenmesi, salepin yeniden kaynaması , kahvaltı esnasında, ufak gecikmeler vs.) Kayak ve kızak kiralama işlemleri firmamız ile ilgili olmayıp tamamen, Kayak merkezi işletmesi ile ilgilidir. Kiralanacak malzemelerin tükenmesi veya yeterli gelmemesi halinde sorumluluk firmamıza değil, ilgili işletmeye aittir. Firmamızın sorumluluğu bizim sunduğumuz hizmetlerle sınırlıdır.
ARTIYAŞAM ILGAZ KAR/KAYAK EĞLENCELERİMİZ NEDEN FARKLI;
- Yine sadece size özel kapalı, sıcacık bir mekanınız olacak. Özellikle çocuklarınız ve büyüklerinizle gelecekseniz; bu farkı çok daha iyi anlayacaksınız.
- Yine gün boyu sıcak çayınız, kahveniz, salebiniz ve Artıyaşam/Kırkayaklar Turizm özel sıcak şarabınız olacak.
- Nefis bir manzarada ve müzik eşliğinde coşacağız.
- Yine doğa gezimiz olacak. İsteyen arkadaşlarımızla nefis çam ormanları içerisinde doğa/kar gezisi yapabileceğiz.
- Kayakçılar; bu defa zaman kaybetmeden alana varır varmaz kayak yapmaya varabilirsiniz.
- Kahvaltımız Açık büfe olarak sunulacaktır.
- İnanılmaz güzel bir rotada doğa gezisi yapacağız. Bazen izleri siz açacaksınız. En güzel fotoğraflarınızın burada olacağı garantisi veriyoruz.
- 16.30’da da sıcak şarap ikramımız olacak.
- Havanın soğuk olması bizim için avantaj olacak. Sıcacık mekanımızdan yağan karı, kayak yapanları izleyebileceğiz.
- Artıyaşam’ın Ilgaz gezisine geldiğinizde kayak kaymanın dışında, kar yürüyüşleri yapar, kar oyunları oynar ya da kızak kayarsınız. Kayak yapmak isteyen konuklarımızı zaten tutamazsınız onlar doğrudan kayağa giderler. Ama kalan konuklarımız için gün boyu diğer aktivitelerimiz sizi bekler…
- Ilgaz kayak merkezinde gün boyu bir muhatabınız vardır. Araç içerisinde kış şartlarında giyinme ve beslenme ile ilgili kısa bir sunum alırsınız. Doğa eğitimleri almış arkadaşlarımız sizlere her an yardımcı olmak adına yanınızdadırlar.
- Ilgaz’da kar keyfi yapmak, soğuktan rahatsız olmadan sıcacık bir ortamda eğlenmek isterseniz; sizleri misafir etmekten onur duyacağız.
- HareketKumrular caddesi Kızılay
- Hareket zamanı07.30
- Dönüş zamanı21.30
- Yanınıza alınUygun bir sırt çantası, Kalın çorapla giyilmiş iyi bir yürüyüş ayakkabısı, Varsa karda yürümek için tozluk, Hava koşullarına uygun koruyucu aksesuar, Yedek çorap ve giysi, Varsa kayak takımları, Fotoğraf makinası, Kişisel ilaçlar, Dudak nemlendirici, Yüksek faktörlü güneş kremi Ani hava değişiklikleri için Hırka, polar vb., Kar ortamı olacağı için güneş gözlüğü, şapka, bere, varsa yedeği ile birlikte eldiven
- Ücrete dahil olanlarÇevre gezileriMilli park ve Ören yeri girişleriAraç içi ikramlarTursab Seyahat SigortasıRehberlikÖğle YemeğiVergilerPersonal GuideUlaşımKahvaltı
- Ücrete dahil olmayanlarAkşam yemeği(günübirlik)Müze girişleriKonaklama
Ankara-Ilgaz Kayak Merkezi
- >>Etkinliğimiz saat 07:30 da Güvenpark Kumrular Caddesi Kaymakamlık karşısından hareketle başlayacak.
- >>Güzergah üzerindeki katılımcılarımızı aldıktan sonra, araçta yapılacak zengin içerikli sandviç, sıcak/soğuk içecek ikramımızın ardından, rehberimizin yapacağı kısa bilgilendirme konuşmaları ve sohbetlerle yolumuza devam ederek hava durumuna bağlı olarak yaklaşık saat 11.00 civarında Ilgaz Doruk otel alanına varacağız.
- >>ILGAZ SHUTLE paketini alan arkadaşlarımızı bölge, kayak pistleri ve kayak kiralama alanı bölgesi hakkında bilgilendirdikten sonra saat 16.30'da buluşma üzere ayrılacağız.,
- >>ILGAZ KLASİK paketimizi alan arkadaşlarımıza yine bölge hakkında, kayak, pistler ve kiralar hakkında bilgilendirdikten ve öğle yemeği için 1 adet yemek fişi verdikten sonra öğle yemeğinde buluşmak üzere ayrılacağız.
- >>AŞAĞIDAKİ PROGRAM ILGAZ KONFOR PAKETİMİZİ ALAN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR:
- >>Artıyaşam özel kütük evimize varacağız.
- >>Katılımcı arkadaşlarımızı, Kayak-kızak kiralanması-çevre hakkında bilgilendirme sonrası
- >>Kütük evimizde günün keyfini çıkarmaya başlayacağız.
- >>Saat 12.30'de canlı müzik eşliğinde öğle barbekümüz olacak. Menü ekmek arası sucuk-tavuk pirzola ve köfte salata ve kola-fanta-ayran şeklinde içecek olacak. (Yemek için sizlere yaş grubumuza bağlı kuponlar verilecek olup, doymayan arkadaşlarımıza yemek sonrası isteklerinin olması durumunda ayrıca kupon verilecektir.)
- >>Kayak kiralamak ve kayak eğitimi almak isteyen arkadaşlarımızı ilgili birimlere yönlendireceğiz.
- >>Kayak yapmayacak olan bizler de yine canlı müzik ile birlikte şömine başında, cam kenarında dışarıyı seyrederek günün keyfini çıkarmaya devam edeceğiz.
- >>Kayak yapacaklar; ilgili alanlarına yönelirlerken bizler yemek sonrası saat 14.00'da isteyen misafirlerimizle karla kaplı ormanlık alanda yaklaşık 2 km lik oldukça keyifli bir fotoğraf ve doğa gezisi yapacağız.
- >>Serbest zaman için ayrılan süre sonunda (Eğlenceye katılmak istemeyen-kayak yapmak isteyen katılımcılarımız saat 16.30' a kadar etkinliklerine devam edebilirler.)
- >>TÜM GRUPLARIMIZLA TOPLANMA Sonrasında akşamüstü eğlencemize başlayacağız. Canlı müzik ile Artıyaşam/Kırkayaklar Turizm özel sıcak şarap ikramlarımız sonrası eğlencemiz saat 17.00'de sona erecek.
- >>Grubumuzla gün batımı fotoğraflarımızı çektikten sonra Ankara'ya hareket edeceğiz.
- >>Araç içinde yapılacak ikramlar ve molalar sonrası aynı yoldan ilgili duraklarda arkadaşlarımızı bırakıp saat 21,30 gibi Ankara'da olacağız.