HAFTALIK BÜLTEN NO:414

27-31 Aralık 2014
YILBAŞI ÖZEL BÜLTEN

 

Ankara'da Artıyaşam Özel Yılbaşı Organizasyonu
Golden Butik Otel Eğlencesi
31 Aralık 2014 - 01 Aralık 2015

Yılbaşının hafta içine gelmesi dolayısı ile Ankara çıkışlı 1 kalmalı yeni yıl organizasyonu düşünmüyorsanız; Ankara'da yılbaşı planlamanızı Artıyaşam'la yapabilirsiniz. Oldukça kaliteli bir mekanda Golden Butik Otelde yeni yıla eğlenerek gireceğiz. Çankaya Sheraton otel yanındaki Golden Butik otel tamamen antik bir yapı ile dekore edilmiş olup, Ankara'da yılbaşı eğlencesi için sizlere zengin yemeklerinin yanında; Piyanist Şantör Mustafa, Sazende Fasıl Grubu, ve Oryantal Mila ile sizlere oldukça keyifli bir yılbaşı eğlencesi geçirteceğimizi düşünüyoruz.

Ankara'da yılbaşında ne yapayım, yılbaşında nerede uygun fiyatlarla eğleneyim diyorsanız Golden Antik Butik Otelimizde sizleri 2014'ten 2015'e girerken ağırlamaktan onur duyacağız.

Nice Sağlıklı ve Mutlu Yıllar...

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Yılbaşı'nda Eskişehir Geceleri

16.45 Hızlı Treni ile- 31 Aralık 2014 - 01 Ocak 2015

Eskişehir'in seçkin mekanlarından Twenty Six'de eğlence dolu bir gece; özel yılbaşı mönüsü, oryantaller ve muhteşem orkestra ve dahası… Yeni yılın ilk gününde ise son yılların gözde turizm şehri Eskişehir'in dünya çapındaki modern parkları, dikkat çeken müzeleri ve Eskişehir'in süsü Porsuk Çayı ve kıyıları bizleri bekliyor…

 

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Ilgaz Doruk Otel Erken Yılbaşı Tam Pansiyon Konaklaması 225 Lira!
27-28 Aralık 2014

Bu hafta sonuna özel promosyon!

Yılbaşında Ankara dışına çıkamayacaksanız ve 1 gece de olsa karlar dünyasında erken yılbaşı kutlamak isterseniz Etap Altınel Doruk otelde 1 gece kalmalı tam pansiyon erken yılbaşı yapacağız. Sezonun ilk karını görmek kar dokusunu doyasıya yaşamak, bardak evde de canlı müzik ile yılbaşını erkenden kutlamak isterseniz bu hafta sonuna özel fiyatımızı kaçırmayın.

Tam Pansiyon Ilgaz Etap Altınel Dağbaşı Otel konaklaması:
1 gece konaklama 215 lira !

Normalde haftasonu ulaşımsız fiyatları 250 lira olan tesisimizde bu haftasonuna özel yapılacak ulaşım dahil bu fiyatlandırmayı kaçırmayın.

  • Artıyaşam Bardak evden faydalanma,
  • Tam pansiyon konaklama
  • Bardak evde Pazar günü alınacak sıcak içecekler
  • Ulaşım
  • Canlı müzik ve eğlence

bu fiyatın içerisinde...

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Doktorun Oteli Geleneksel
7. Erken Yeni Yıl Kutlaması

Ve Haymana Ormanlarında Doğa Gezisi 28 Aralık 2014

İlkini 28 Aralık 2008 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ve canlı müzik, eğlenceler, çekilişler ile kutladığımız, soğuk havada doğa yürüyüşü yaparken sonuna kadar üşüyüp, sıcacık termal havuda ısınmanın, nefis bir akşam yemeği yemenin ve yeni yıla erken merhaba demenin keyfini yaşamış ve bunu gelenekselleştirelim diye kararlaştırmıştık. Bu yıl 7.sini kutlayacağımız ve adını "Üçü bir arada" olarak koyduğumuz erken yılbaşı kutlamamamıza mutlaka gelin. Ne ararsanız var. Hem kışın soğuk keyfini Türk ve Fin hamamları ile, saunası ile bay/bayan/karma termal kaplıca suyu, sıcak ortamda değerlendirmek, hem de doğa yürüyüşü sonrası üşüyen bedenlerimizi sıcak termal havuzda dinlendirerek havuz sonrası erken yeni yıl kutlaması yapmak istiyoruz. Doktorun Sağlık Oteli, brunch/geç kahvaltı, doğa gezisi, termal havuz, canlı müzik adına her şeyin olduğu keyif aldığımız bir yer…

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Ilgaz'da Günübirlik Erken Yılbaşı Eğlencesi 28 Aralık 2014

2014 son Pazar'ında Ankara dışına çıkamayacaklar için Ilgaz Dağı Milli Parkında, karlar içerisinde Artıyaşam özel "Bardak Evinde" günübirlik özel bir yılbaşı eğlencesine katılmaya ne dersiniz?
Saat 11 civarında ılgaz Dağına kendi Bardak Evimize varacak, çorba ikramı sonrası lezzetli barbeküden oluşan öğlen yemeğimizi yiyecek, kayak-kızak keyfi yapacak, nefis bir orman dokusu içerisinde kar gezisi yapacak saat 16 ile 18.30 arasında da erken yılbaşı kutlamamızı yapacağız.
2015'e girerken Ankara'da iş yoğunluğunuz dolayısı ile evinizde kalacaksınız, ama günübirlikte olsa Ankara dışına kaçmak, yılbaşı kutlaması yapmak isterseniz, Şömine başında, otantik bize özel kütük evimizde nefis bir sesi olan Barış'ın müziği ve sesi ile coşmak isterseniz; alın büyüklerinizi, küçüklerinizi gelin. Bu etkinliği kaçırmayın.

Bardak evimizde sınırlı sayıda kayıt alabilmekteyiz...Erken kayıtla yerlerinizi şimdiden ayırtın...Nice Mutlu Yıllar! Nice Mutlu Artıyaşamlar!

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Ilgaz Dağı TRT vericisi-Kayak merkezi doğa yürüyüşü

Karda yürümek her zaman yürüyüş tutkunlarına ayrı bir zevk vermiştir, hele ki bu yürüyüşü yüksek boylu üstleri beyaz bir gelinlik gibi kar dolmuş köknar ve çam ağaçları arasında yapıyorsanız, aldığınız zevk ve gördükleriniz tüm yorgunluğunuza değecektir. İşte bu görsel şöleni size yaşatmak için bir kar yürüyüşü hazırladık.

Bu tarihe özel yürüyüş sonrası erken yılbaşı kutlamamız Ilgaz kayak merkezinde Artıyaşam size özel Bardak evimizde olacak.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres:Selanik Cad. 78/7 KızılayAnkara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve
0530 602 7882-530 333 233 31

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları