HAFTALIK BÜLTEN NO:408
22-23Kasım 2014
 

10-17 Aralık Şeb'i Arus turlarında 2.Dönem erken rezervasyon indirimi
HIZLI TREN-OTOBÜS SEÇENEKLİ VE HERŞEY DAHİL !
9 kişi ve üzeri gruplara %10 indirim


Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara
  PROMOSYON
4 Yıldızlı Doktorun Otelinde
Brunch-Termal Havuz, Türk Ve Fin Hamamları-Sauna, Akşam Yemeği Ve Canlı Müzik

99 Lira Yerine 75 Lira 22 Kasım 2014
 

 

Ankara yakınlarında tamamen kendinize yönelik dolu dolu bir gün geçirmek istiyor musunuz? Ankara'ya 1 saat 15 dakika uzaklığında 4* lı Haymana Doktorun Oteline gidelim. Uzunca zamandır yapmadığımız ama tekrar başladığımız bu aktivitemizde öğlen yemeğini kaldırdık. Çünkü zaten 11.30'a kadar uzayan kahvaltı yapıyoruz. Daha önce 15.00'da yaptığımız barbeküyü kaldırdık ve yerine saat 18.00 da açık büfe akşam yemeğini koyduk. Akşam eğlencesini koyduk. Türk ve Fin hamamları, saunası, bay-bayan ve karma termal havuzları ile günümüzü değerlendireceğimiz tesisimizde canlı müzik eşliğinde açık büfe akşam yemeğimizi de yedikten, eğlendikten sonra yaklaşık olarak Ankara'ya hareket edip 21.00 civarında da Ankara'da olalım dedik. Güncellenmiş ve dolu dolu geçebilecek, çocuklarınızla, anne babanızla sevdiklerinizle katılabileceğiniz dolu dolu bir program.

Üstelik 99 TL ye maliyetlendirdiğimiz bu gezimizi promosyon gezi olarak seçtik ve 75 TL den sizlere sunuyoruz. Programı inceleyin ve hoşunuza gittiyse zaman kaybetmeden kaydınızı yaptırın.

   Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

 

Kapadokya Turu 23 Kasım 2014

 
 

Zamanı olmayan ve Kapadokya'yı bir türlü fırsat bulup göremeyen arkadaşlarımız için farklı, dolu dolu geçecek olan bir etkinlik. Hristiyanlığın doğduğu yayıldığı topraklarda, yeraltı şehirlerinde dolaşacağız. Jeolojik olarak farklı alanlardan oluşan peribacalarını görecek, keyifli bir gün geçireceğiz. Göreme açık hava müzesi, Uçhisar, Avanos, Ürgüp gezileri yapacak, çanak çömlek atölyelerini gezecek ve Ankara'ya döneceğiz.    Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

YEDİGÖLLER TURU
SEZON FİNALİ 23 Kasım 2014

Yedigöller'in en güzel zamanı nedir diye sorarsanız vereceğimiz en iyi cevap Ekim ve Kasım aylarıdır deriz. Renk dönüşümünün başladığı, doğanın kendini kışa hazırladığı ve havaların ne çok sıcak ne de çok soğuk olduğu bu zamanlarda nefis sonbahar fotoğrafları çekebilirsiniz. Sevdiklerinizle rengarenk bir doğada anın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu keyfinizi canlı müziğimizle, sınırsız tavuk-köfte-sucuk-salata-ayran-kola-fanta ve gün boyu çay/kahve içeceklerimizle ve hazırladığımız özel rotadaki gezilerimizle de daha dolu hale getirebilirsiniz.

Sezon finali yapacağımız bu son Yedigöller gezimizde dolu dolu bir gün geçirmek eğlenmek lezzetli barbekümüzün keyfine varmak isterseniz bu etkinliğimize bekliyoruz.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Kızılcahamam Çukurca-Aksak Köyü Doğa Yürüyüşü Ve Mangal Keyfi 23 Kasım 2014

Artık kışa girmeye az kaldı ve Sonbahar'ın son gezileri diyebileceğimiz bu gezilerimizde Kızılcahamam Çukurca köyünden Aksak köyüne yürüyüş yapacağız. Yaklaşık 8-10 km arasında kısa bir yürüyüş olacak. Çünkü bu defa yürüyüşü kısa turup biraz da piknik yapalım, eğlenceli zaman geçirelim diyoruz. Yoğun çam ormanları arasında geçecek bu yürüyüşümüze bekliyoruz.

Doğa yürüyüşleri hakkında bilgi almak içi de www.dogayuruyusuankara.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu etkinliğimiz biraz farklı olacak. Mangalı biz yakacağız. Tavuklar bizden. Diğer mangalda pişirmek istediğiniz yiyecekler varsa lütfen yanınızda getiriniz.

Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

  Ankara Çıkışlı Her Hafta Sonu Günübirlik Çamkoru-Yoga Turu 23 Kasım 2014
 
 

Meditasyon yaptığımızda fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak mutlak bir dengeye ulaşıyoruz. Bizi yaşamımızda zorlayan stres, endişe, asabiyet, huzursuzluk, mutsuzluk gibi tüm zayıf yanlardan arınıyoruz. Hayata daha pozitif ve gerçekçi bakmaya başlıyoruz. Sevgi, affedicilik, hoşgörü, tatminkarlık, özgüven gibi pozitif kalitelerimiz bir bir açığa çıkmaya başlıyor. Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Düzce Güzeldere Ve Aydınpınar Şelaleleri Ve Efteni Gölü Turu 30 Kasım 2014

Şelalelere,su kenarına gidiyoruz! Nefis manzaraları, etnik kültürü, şelaleleri, efsanelere konu olmuş Efteni Gölü ile saklı cennet olarak adlandırılan Düzce'ye şelaleleri ve Efteni gölünü görmeye gidiyoruz. Gezecek çok yer ver ancak zamanımız yok. Günübirlik zaman ancak bu kadarına yetiyor. Doğa ve kültür kapsamında değerlendirilecek bu gezimizde özellikle Gelintülü adı ile adlandırdığımız Güzeldere şelalesi, Top tepedeki nefis Efteni gölü ve orman içerisinde yapacağımız kısa doğa gezileri sizlerde iz bırakacak diye düşünüyoruz.

    Ankara çıkışlı günübirlik doğa yürüyüşü trekking ankara

Artıyaşam, TURSAB'a bağlı 6762 belge nolu A grubu seyahat acentesi olan Kırkayaklar Turizm ve Seyahat Acentasının TPE 2009/71835 sayılı tescilli bir markasıdır.

www.artiyasam.com
web@artiyasam.com

SOSYAL MEDYA FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinYoutubeSkype

Adres: Yüksel Caddesi 8/17 Kızılay Ankara Telefon:+90 312 417 67 06 -09 ve 0530 602 7882

Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları
Copyright © 2013 Artıyaşam Turizm&Seyahat&Kültür&Doğa Organizasyonları